Automobilist door brandweer uit een sloot in Godlinze gehaald

Godlinze – Een automobilist is maandagmiddag met zijn auto in een sloot langs de Provincialeweg bij Godlinze beland. De man wou in eerste instantie alleen uit de sloot worden geholpen door een boer om vervolgens verder te rijden, toegesnelde hulpdiensten vonden dit echter geen goed plan.

Met behulp van de brandweer is de man uit de auto gehaald en in een ambulance onderzocht, of de man naar een ziekenhuis is gebracht is niet bekend het. Het slachtoffer leek geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen. Zijn auto kwam er minder goed vanaf, deze raakte zwaar beschadigd en werd door een bergingsbedrijf afgevoerd.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1348″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button