Auto zwaar beschadigd na ongeval op de N360 bij Garrelsweer

Garrelsweer – Bij een eenzijdig ongeval op de N360 tussen Ten Post en Garrelsweer is zondagavond een auto zwaar beschadigd geraakt. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder, rijdend richting Appingedam, de controle over het stuur kwijt en raakte in de slip. De auto kwam vervolgens in een naast de weg gelegen sloot terecht.

De betrokkene is door ambulancepersoneel gecontroleerd maar raakte niet gewond. Wel raakte de auto zwaar beschadigd, een berger heeft het voertuig uit de sloot gehaald. De rijbaan richting Appingedam was deels gestremd tijdens de berging.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2041″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button