Automobilist belandt op de kop in de sloot langs de Tjamsweersterweg

Appingedam – Bij een eenzijdig ongeval op de Tjamsweersterweg bij Appingedam is dinsdagochtend een automobilist gewond geraakt. De man raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en belandde met zijn auto op de kop in de sloot.

Een voorbijganger sloeg alarm en deed een succesvolle poging de auto boven water te houden door middel van een sleeptouw aan zijn eigen auto te maken. De hulpdiensten constateerde bij aankomst dat de bestuurder aanspreekbaar was maar bekneld zat in de auto. Met een hulpverleningsvoertuig werd de auto omhoog getakeld waarna het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd kon worden.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel en door een per traumahelikopter ingevlogen trauma-arts onderzocht. De bestuurder is later met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”730″]

Back to top button