Auto belandt net niet in de sloot langs de N360 bij Ten Boer

Ten Boer – Een auto is zondagmiddag langs de N360 bij Ten Boer in de greppel terecht gekomen na een ongeval iets eerder op een rotonde.

De auto kwam vanuit de richting Ten Post en kwam op de rotonde van de N360 met de Verlaatweg in botsing met een andere auto. De Seat belandde na het ongeluk in een naastgelegen berm langs de N360.

Twee betrokkenen zijn in de ambulancepersoneel onderzocht. Na een uitgebreide controle en behandeling ter plekke hoefden beiden niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk, door de verkeersongevallen analyse van de politie wordt hier onderzoek naar gedaan.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1345″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button