Auto belandt in het Zandstermaar bij ‘t Zandt

‘t Zandt – Op de Omtadaweg in ‘t Zandt is maandagavond laat een auto van de weg geraakt en in het water beland. Een automobilist verloor door nog onbekende oorzaak de controle over het voertuig en raakte een gevel van een woning. Vervolgens reed het voertuig door een aantal struiken waarna deze over het water vloog om aan de andere kant van het Zandstermaar tegen een boom tot stilstand te komen.

Beide inzittenden van het voertuig wisten zelf uit de auto te komen. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft beide inzittenden onderzocht, deze bleken alleen een nat pak te hebben overgehouden aan het ongeval. De bestuurder is door de politie meegenomen naar het politiebureau.

Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig met hulp van omwonenden geborgen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2751″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button