Auticafé ‘Step Aut’ vanaf januari nieuw in Appingedam

Appingedam – Vanaf woensdag 10 januari start Coöperatie Wonen Onder de Pannen in Appingedam een auticafé voor mensen met autisme (ASS). Step Aut is de netwerkborrel voor én met mensen met autisme (ASS) met normale tot hoogbegaafdheid.

Het auticafé wordt elke tweede woensdag van de maand georganiseerd op woensdag 10 januari, woensdag 14 februari en woensdag 13 maart in het Multifunctioneel Centrum (MFC) Kabzeel aan de Dijkstraat 77 te Appingedam. De avonden start om 19.30 uur tot 22.00 uur en aanmelden is niet nodig. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur en de locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

‘In het algemeen hebben mensen met autisme weinig sociale contacten en het doel van dit café is om ze bij elkaar te brengen voor een praatje, ervaringen uit te wisselen of om vrienden te maken’ aldus de Coöperatie die in Appingedam twee woonlocaties heeft. ‘Verder is er ook de gelegenheid om een spelletje te spelen of je mag je eigen spelletje meenemen. Bovendien is er op deze avonden ook een ervaringsdeskundige aanwezig voor vragen ‘, vervolgt de Coöperatie die eraan toevoegt dat, ‘alle leeftijden welkom zijn en als je het spannend vindt mag je een begeleider meenemen’. Voor meer informatie kan men terecht op de website: www.wonenonderdepannen.nl/auticafe

Back to top button