fbpx
11.2 C
Delfzijl
dinsdag 29 september 2020
Home Agenda tips “Artiveer” vaart voor de tweede keer door Appingedam

“Artiveer” vaart voor de tweede keer door Appingedam

Appingedam – Op 15 juni a.s. zal in Appingedam voor de 2e keer het Damsterveer worden ingezet als hop on, hop of veer t.b.v. de Kunst & Cultuur route in deze stad. Om 10.00 uur vertrekt zij van de opstapplaats achter de Nicolaïkerk in de jachthaven van Appingedam, om de gehele dag verder 4 keer een stevige rondvaart te maken langs kerken, musea en galerieën.

De enthousiaste verhalen van de deelnemers die de eerste vaart (afgelopen 11 mei) hebben meegemaakt, zorgen voor meer nieuwsgierige mensen, maar er is nog steeds plaats in de boot over. Wie zich nu nog aanmeldt krijgt naast het ticket waarmee u de gehele dag vrij gebruik kunt maken van het veer en alle 9 deelnemende locaties kunt bezoeken, een voucher van 7,50 Euro. Deze voucher kunt u besteden in één van de vier aangesloten horecagelegenheden.

Bent u kunstliefhebber en wilt u wel eens een kunstroute op een andere manier ervaren, bespreek dan voor 15 juni a.s. een plekje op het “Damsterveer”. Pak uw kans en geniet een volle dag van water, kunst, cultuur en historie in het mooie stadje Appingedam. Op www.artiveer.nl kunt u meer informatie vinden en de tickets bestellen. Op de vaardag kunnen deze worden afgehaald bij de plaatselijke VVV.