fbpx
22 C
Delfzijl
maandag 13 juli 2020
Home Agenda tips Appingedam wordt Dickens stad

Appingedam wordt Dickens stad

Appingedam – De historische binnenstad van Appingedam werd al jaren, tijdens kerst, verrast met de komst van de grote family Dickens. Straattheater, in traditionele kledij, dat de sferen van de vroeger verbeeldt en de winterse gezelligheid in de stad Appingedam vergroot.

Komende decembermaand zal deze Theatergroep veel meer aanwezig zijn in de Damster binnenstad. In de loop van de middag van vrijdag de 20e december zal Appingedam veranderen in Dickens stad. In de avond zal het verhaal van Dickens verteld worden. Scrooge neemt het publiek (in groepen) mee langs het verhaal met theatrale voorstellingen & muziek uitvoeringen in de historische Solwerderstraat.

De daarop volgende dag, zaterdag, zal het publiek vermaakt en verrast worden tijdens de gezellige kerstinkopen voor de feestdagen.

Doe ook mee!
Voor dit weekend worden enthousiaste mensen gezocht die vrijwillig als figurant, toneelspeler, muzikant of helpende hand willen mee doen. Geen ervaring?, geen probleem! De vaste Dickens ploeg neemt je graag mee en zoekt voor jou een personage/rol die bij jou past. Daarnaast zijn er handen nodig voor het op- en afbouwen van de set/rekwisieten, publieksbegeleiding, naaisters voor aanpassen kledij en nog veel meer!

Informatieavond
Woensdagavond 9 oktober, 20:00 uur, wordt er een informatieavond gehouden in de Franse school (naast de Nicolaïkerk) te Appingedam. Als je ook aan ‘Dickens in Daam’ mee wilt doen, je bent van harte welkom. Van te voren aanmelden mag: stuur je aanmelding naar dickensindaam@gmail.com. Ben je 9 oktober verhinderd, maar je wilt graag meedoen, stuur dan zeker een mailtje!

Advertenties