4.7 C
Delfzijl
21 april 2021 04:49

André Bruijn Havenmeester van het Jaar 2015

Rotterdam – Havenmeester André Bruijn van Groningen Seaports is tijdens het jaarlijkse congres van de Vereniging van Havenmeesters in Nederland (VHN) uitgeroepen tot ‘Havenmeester van het jaar 2015’. Het juryrapport spreekt over een nauticus in hart en nieren, die weloverwogen te werk gaat en alle zaken tot in de puntjes uitzoekt. André is een man die je niet voor de troepen zal zien uitlopen maar heeft wel alles op een rijtje staan en vanaf de zijkant regelt hij alles netjes. Na een lange carrière op zee werd het een walbaan bij P&O, later de Scheepvaart Inspectie en nu de havenmeester van Groningen Seaports.

Zo ook werd het congres op de Maasvlakte en aan boord van de Pride of Rotterdam tot in detail geregeld en perfect uitgevoerd.

Maar ook was André er toen de VHN hem 4 jaar geleden vroeg het stokje over te nemen als voorzitter. In zijn eigen bescheiden stijl heeft hij de VHN verder geloodst en daarna alles kunnen overdragen aan Ruud Verhulst.

De VHN leden stonden unaniem achter het besluit van de commissie en feliciteerden André tijdens het diner aan boord van zijn ‘oude’ schip de Pride of Rotterdam.

Volg ons op

11,074FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
AutoAuto
DierDier
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten