fbpx
30.7 C
Delfzijl
donderdag 13 augustus 2020
Home Agenda tips Alternatieven voor de Nieuwjaarsduik in Delfzijl die niet door gaat

Alternatieven voor de Nieuwjaarsduik in Delfzijl die niet door gaat

Wagenborgen – Dit jaar vind er geen traditionele Nieuwjaarsduik plaats in Delfzijl. Dit omdat de werkzaamheden aan het nieuwe stadsstrand nog volop aan de gang zijn of beter gezegd nog moeten beginnen. Het strand is zeker nog het komend jaar afgesloten. Voor de gene die het jaar toch met een frisse duik wil beginnen zijn er in de regio een paar alternatieven.

Appingedam heeft sinds drie jaar een eigen Nieuwjaarsduik in het Damsterdiep. Belangstellenden kunnen zich vanaf 13 uur onder het genot van een kopje koffie voorbereiden en omkleden in Café De Doofpot, het startschot voor de duik wordt gegeven om 14:00 uur vanaf de steiger achter de Nicolaïkerk. Tijdens het evenement is er ook soep, warme chocolademelk en koffie te verkrijgen voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. El Jackson zorgt voor de muzikale omlijsting.

In Wagenborgen wordt sinds vorig jaar ook weer een nieuwjaarsduik georganiseerd. Vanaf 15:00 uur kan je een duik nemen in het Proostmeer. Omkleden kan in het gebouw van de ijsbaan aan de Elzen 1 in Wagenborgen. Aanmelden is gewenst zodat er voor een ieder een kom Snert klaar staat. Aanmelden kan via nieuwjaarsduikwagenborgen@gmail.com

loading...