fbpx
dinsdag 07 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Afgelaste scholenreünie Appingedam-Delfzijl gaat in het klein verder bij Grand Café Het Lokaal

Delfzijl – De grote scholenreünie Appingedam-Delfzijl die afgelopen week werd afgeblazen door een te gering aantal inschrijvingen gaat in het klein door.  Op dezelfde datum, zaterdag 30 september maar op een andere locatie, namelijk bij Grand Café Het Lokaal in Delfzijl.

Lammert Hekman van Grand Café Het Lokaal in Delfzijl, had zijn eigen vakantie verschoven om de reünie te kunnen meemaken. Nadat bekend werd dat de reünie niet door ging heeft hij de handschoen opgepakt om de reünie klein voort zetten. Hoewel klein, er wordt van 16.00 tot 24.00 uur toch gerekend op 600 tot 800 bezoekers. Voor de oorspronkelijke reünie hadden zich 1100 personen ingeschreven, terwijl er in eerste instantie op 4000 deelnemers werd gerekend.

Om de reünisten onderdak te bieden wordt naast Het Lokaal een grote feesttent opgebouwd, waarin ruim 500 mensen terecht kunnen. De bemoeienissen van Het Lokaal beperken zich overigens voornamelijk tot het bieden van een locatie. „We gaan het faciliteren,” vertelt Hekman. „En uiteraard zorgen wij voor muzikale omlijsting.” De band Traffic Jam geeft s ’avonds een optreden en óok andere formaties die tijdens de reünie zouden optreden worden benaderd voor een muzikale bijdrage. Daar houdt Peter van der Linde zich mee bezig.

Aanmelden kan via de Facebookpagina van Het Lokaal. Door op de knop gaat te drukken, dit geeft de organisatie een indicatie van het aantal deelnemers.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer