fbpx
12.4 C
Delfzijl
donderdag 04 juni 2020
Home Algemeen Actie MuzeeAquarium “Waar is mijn hunebed”

Actie MuzeeAquarium “Waar is mijn hunebed”

Delfzijl – Het MuzeeAquarium Delfzijl krijgt een nieuw onderkomen in verband met de dijkverzwaring en verhoging. De inwoners van Delfzijl en verre omgeving hebben in 2015 door middel van een handtekeningenactie duidelijk laten blijken, dat zij het museum graag willen behouden! Tot zover heeft de actie succes gehad. Het oude museum is afgebroken en een stukje landinwaarts wordt  het nieuwe MuzeeAuarium gerealiseerd!

De zwaarste klus was het afbreken van het hunebed en in het nieuwe museum zal dit hunebed weer opgebouwd moeten worden. “Waar is mijn hunebed” is het motto om geld in te zamelen voor de herinrichting van het museum.

Met een gift kunnen de toekomstige bezoekers van het museum letterlijk een steentje bijdragen aan het nieuwe museum. Men mag ook figuurlijk een steentje bijdragen of een steen adopteren. Alle stenen worden verwerkt in een kunstwerk op het buitenterrein van het museum.

Vrijwilligers van het museum staan op woensdag 15 februari  en 1 maart vanaf 10.30 uur op de weekmarkt van Delfzijl met een kraampje.

Hier kunt u uw bijdrage inleveren. Natuurlijk kan dit ook via het volgende bankrekeningnummer : NL 51 RABO 0130823619 t.n.v. MuzeeAquarium Delfzijl.

Het MuzeeAquarium heeft ook een tijdelijk kantoor aan de Waterstraat 21. Ook hier kunt u op maandag, dinsdag of donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur uw steentje bijdragen.

 

Advertenties