fbpx
8.6 C
Delfzijl
zaterdag 29 februari 2020
Home Algemeen Acht fotoclubs strijden om beste foto

Acht fotoclubs strijden om beste foto

Appingedam – Jarenlang organiseert Amateur Fotografen Vereniging Fivelfoto uit Appingedam een foto uitwisseling tussen fotoclubs/-groepen uit de provincie.

Op een bijeenkomst in oktober  in de grote zaal van het ASWA-gebouw te Appingedam, komen de clubs bij elkaar en worden foto’s uitgewisseld deze keer  omtrent het  onderwerp/thema : bewogen,  deze foto’s worden door de deelnemende clubs in de maanden november en december  intern beoordeeld. In januari komen de clubs met hun oordeel over de ingeleverde foto’s van de concurrerende club.  Per club kunnen acht foto’s worden besproken. Per  collectie wordt de meest geslaagde foto als beste apart gelegd. 

Na deze beoordeling vindt door de aanwezigen  een stemming plaats over de apart verzamelde beste foto’s .  Op de derde plaats eindigde de foto van Henk Tuinema van fotoclub Objectief uit Ten Boer, de 2e plaats was voor Meta Vos-van Ark van fotoclub  Fivelfoto en op de eerste plaats kwam de foto van Eppe Okken van fotoclub Beeldspraak uit Haren. Hij ontving de mooie bokaal en de deelnemende clubs ontvingen een deelname certificaat. In oktober worden de foto’s verwacht over het wad.

Advertenties