fbpx
11 C
Delfzijl
24 oktober 2020 10:50

70e van de avondvierdaagse in Delfzijl van maandag 4 t/m donderdag 7 juni

Delfzijl – De voorinschrijving, via internet, van de avondvierdaagse wandeltochten te Delfzijl, georganiseerd door de w.s.v. Spirit, is al enige tijd geopend.

De 70e editie van deze avondvierdaagse wordt dit jaar georganiseerd van maandag 4  t/m donderdag 7 juni a.s. Aanmelden via internet kan nog tot en met 2 juni (24.00 u.). Tevens is er nog een aparte inschrijfmiddag in de kantine van de sporthal De Ringen en wel op woensdagmiddag 30 mei tussen 15.00 u. en 17.00 uur en natuurlijk kan men zich ook op de eerste wandelavond nog aanmelden in De Ringen, echter men moet dan wel rekening houden met langere wachttijden.

Wat betreft de routes zijn er deze keer wat kleine wijzigingen op de tweede wandelavond, de dinsdag, maar in grote lijnen blijven ze hetzelfde.

Op donderdagavond is, zoals gebruikelijk, de feestelijke intocht vanaf het Borgshof in Farmsum naar het sportpark Centrum in Delfzijl-west, waar iedereen zijn of haar beloning in ontvangst mag nemen. De intocht wordt weer begeleid door een viertal muziekkorpsen, t.w. D.H.O., Kon. Wilhelmina, C.B.S. – Bierum-Spijk en tot slot Prins Hendrik uit Scheemda.

Tot het afgelopen weekend waren ruim 500 inschrijvingen binnen bij de organisatie, Voor alle informatie over de Avond Vier Daagse verwijst Spirit  naar haar website www.wsvspirit.nl .

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

Illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen bij minderjarige jongen

Appingedam - Handhavers hebben donderdagmiddag bij een minderjarige jongen in Appingedam een hoeveelheid illegaal zwaar vuurwerk aangetroffen. De politie werd erbij gehaald...