Appingedam – De computer! Een niet meer weg te denken onderdeel in onze samenleving. Begrippen als ‘even Googlen’, een mailtje sturen, Facebook, Youtube en digitale foto’s maken zijn volledig ingeburgerd. En wat te denken van overheidsorganisaties, zorgverzekeraars, banken, enz. deze kun je bijna alleen nog maar digitaal te bereiken. De ‘digitale wereld’ is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

De ASWA speelt hier al jaren op in door het aanbieden van workshops en cursussen. Vanuit deze cursussen zijn inmiddels 4 computerclubs ontstaan waarvan de bezoekers wekelijks bijeen komen. Tijdens deze bijeenkomsten worden nieuwtjes uit gewisseld en helpt men elkaar bij het oplossen van probleempjes. En wanneer dit niet lukt zijn er gelukkig deskundige vrijwilligers aanwezig. Daarnaast staat gezelligheid voorop! U kunt uw eigen laptop, tablet, mobiel, enzv. Meenemen.

Meedoen!
Gezien de grote belangstelling starten wij in januari 2016 op de maandagmiddag (13.00 uur – 15.00 uur) al weer met de 5e computerclub. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen en vol is vol! De bijdrage is € 15,00 per maand p.p.

Let op: Wacht niet te lang met aanmelden de belangstelling is groot.

Voor evt. meer informatie; T 0596 – 623315 Willy Koops of mail naar w.koops@a-s-w-a.net

Advertenties