19.7 C
Delfzijl
20 juni 2021 15:29

50+ Jobbeurs voor werkzoekenden BMWE-gemeenten bij werkplein Ability in Winsum

spot_img

Winsum – Op maandag 9 januari a.s. organiseert Werkplein Ability in Winsum samen met regionale werkgevers een  Jobbeurs voor werkzoekenden  van 50 jaar en ouder, woonachtig in de gemeenten  Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond.  Voor 50-plussers is het vaak lastig om (nieuw) werk te vinden. Op de Jobbeurs  krijgen zij de kans om op een laagdrempelige manier met werkgevers in contact te komen, te netwerken en praktische tips te ontvangen.

Speeddates en workshops

De Jobbeurs begint om 14.00 uur en wordt ingeleid door Marc Verschuren, wethouder van de gemeente Winsum. Daarna  kunnen de genodigde deelnemers  speeddates met werkgevers-organisaties aangaan,  kennismaken met de ‘dit-WERKt! applicatie en meedoen aan andere interessante workshops als ‘Werk aan je winkel!’,  ‘Bevlogen Netwerken’.  Zo kunnen zij op een ongedwongen manier met werkgevers in gesprek komen en zich laten tippen over hun eigen persoonlijke mogelijkheden en kansen.

Inzicht in arbeidsmarktpositie

Om werkzoekende 50-plussers zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het belangrijk om goed inzicht te krijgen in hun arbeidsmarktpositie.  Werkplein Ability, regionale werkgevers en andere samenwerkingspartners helpen hen hierbij. De overheid heeft ook extra geld beschikbaar gesteld om deze groep werkzoekenden te ondersteunen.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
WonenWonen
DierDier

Populaire berichten