45ste editie van de Scholierenloop gewonnen door Kindcentrum Qworzo

Delfzijl – Afgelopen zaterdag streden voor de 45e keer 450 scholieren uit het basisonderwijs voor het scholenklassement van de Scholierenloop. Kindcentrum Qworzo ging met de 1e prijs aan de haal gevolgd door respectievelijk CBS de Windroos en Het Baken. 

De Scholierenloop wordt sinds jaar en dag georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek. Op het evenement kwamen naar schatting 1000 toeschouwers af. In totaal deden 19 basisscholen uit de regio mee aan de wedstrijd. De kinderen werden na de finish getrakteerd op een appeltje en een flesje water die beschikbaar werden gesteld door respectievelijk Univé Verzekeringen en Jumbo Noordman. Tevens heeft Unive Verzekeringen het startnummer gesponsord.

De Scholierenloop is hiermee een mooie opstap naar de kidsrun van de op 29 juni te houden Stadsloop Appingedam en die van de Zeemijlenloop welke op 27 oktober wordt gehouden in onze mooie havenplaats. Noteer deze data alvast in de agenda.
 
Kinderen die kennis willen maken met de atletieksport, zijn van harte welkom tijdens één van de trainingsavonden op de atletiekbaan van AV Fivelstreek te Delfzijl:

Pupillen (geboren in 2008 of later)maandag en woensdag van 18.00 tot 19.00 uur
Junioren (geboren in 2007 of eerder)maandag en woensdag van 19.00 tot 20.15 uur

Voor meer informatie over de Scholierenloop kunt u terecht op www.avfivelstreek.nl

Meer foto’s en nabestellen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1963″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Meer foto’s en nabestellen.

Back to top button