31e Pinkster Zeedijk Wandeltocht op 19 mei

Delfzijl – Op Pinksterzondag 19 mei organiseert wandelsportvereniging Spirit in samenwerking met de K.Z.& R.V. Neptunus en het Eemshotel voor de 31e keer de inmiddels bekende Pinkster Zeedijk Wandeltocht, onderdeel van de Pinksterfeesten in Delfzijl.

De tocht van bijna 12 kilometer begint met een touringcarrit vanaf het Eemshotel naar de dijkopgang aan het eind van de Robbenplaatweg bij de Eemshaven. Van daaruit wandelen de deelnemers terug naar het Eemshotel, met de mogelijkheid om over of langs de dijk te lopen. Na afloop staat er voor de wandelaars een heerlijk Pinksterontbijt klaar in het Eemshotel. Voor degenen die alleen willen wandelen en niet willen ontbijten, is dit ook een optie.

Deze wandeltocht is geschikt voor vroege vogels; de eerste touringcar vertrekt om 07.00 uur vanaf het Eemshotel, gevolgd door een tweede rit rond 07.45 uur. De eerste touringcar is inmiddels volgeboekt, dus snelle aanmelding is aanbevolen.

Aanmelden voor de wandeltocht kan tot uiterlijk zaterdag 18 mei 17.00 uur via email: wsvspirit@gmail.com. Geef hierbij uw naam, woonplaats, mobiel nummer en of u wilt ontbijten door. Voor inschrijfgelden en verdere informatie kunt u terecht op de website van de w.s.v. Spirit: www.wsvspirit.nl.

Back to top button