29e pinkster zeedijk wandeltocht op pinksterzondag 5 juni

Delfzijl – De inschrijving voor de 29e Pinkster Zeedijk Wandeltocht op Pinksterzondagmorgen 5 juni is in volle gang. De eerste touringcar, die om 07.00 uur vanaf het Eemshotel vertrekt is bijna volgeboekt en voor de tweede rit, die rond 7.40 uur zal vertrekken is ook belangstelling, echter deze is nog niet vol geboekt.

De Pinkster Zeedijk Wandeltocht heeft dit jaar weer de traditionele route, vanaf de Eemshaven over of onder langs de dijk naar het Eemshotel in Delfzijl, waar zoals gebruikelijk een heerlijk Pinksterontbijt klaar staat voor de liefhebbers. De w.s.v. Spirit organiseert de wandeltocht in samenwerking met de K.Z.& R.V. Neptunus en het Eemshotel in het kader van de traditionele Pinksterfeesten.

De Pinkster Zeedijk Wandeltocht is een wandeltocht van ongeveer 12 kilometer. en tijdens de tocht heeft men dus, naar keuze, een prachtig uitzicht over de Eems of over het Groninger platteland en wanneer men boven op de dijk loopt op beide. 

Nadat de wandelaars de vroege zondagmorgen wandeltocht hebben volbracht kunnen zij, nadat zij een medaille als beloning hebben ontvangen, in het Eemshotel aanschuiven voor een uitgebreid en goed verzorgd ontbijt. Ook is er de mogelijkheid te wandelen zonder ontbijt na afloop.

Men dient zich aan te melden voor de tocht via mail wsvspirit@gmail.com onder vermelding van naam, woonplaats, telefoonnummer en of men wel of geen ontbijt wenst. Men krijgt daarna een mail met daarin de betaalinstructies. Aanmelden en/of betalen aan de start is niet mogelijk.

De kosten voor de Pinkster Zeedijk Wandeltocht met ontbijt, bedragen € 12,50 en voor lopers zonder ontbijt € 5,00.

Back to top button