fbpx
14.6 C
Delfzijl
donderdag 04 juni 2020
Home Sport 16e editie van Delfdam 35+ start komende zaterdag 12 januari

16e editie van Delfdam 35+ start komende zaterdag 12 januari

Delfzijl / Appingedam – De 16e editie van Delfdam 35+ start komende zaterdag 12 januari. Het toernooi is bedoeld voor voetballers voor 35 jaar en ouder, spelend bij de diverse clubs uit de gemeente Delfzijl en Appingedam.

De aftrap is voor het eerst in zeven jaar weer eens in Delfzijl. In het kader van 100 jaar voetbal in Delfzijl mogen de senioren aftrappen op het Eurocup toneel in het Groningen Seaports stadion in de haven van Delfzijl. De eerste wedstrijd staat gepland rond 16:30.

Op 19 en 26 januari zijn er nog tussenrondes om te bepalen hoe op 2 februari de finaledag eruit komt te zien. De laatste drie rondes worden afgewerkt in Sporthal Eelwerd in Appingedam. De tussenrondes in Appingedam starten om 16:00 en de finaledag start om 15:30.

Nieuw is dat er ook een programma voor dames 35+ is en dit programma wordt afgewerkt door drie teams van Poolster, DVC Appingedam en Holwierde.

Bij de mannen gaat de strijd tussen 11 teams. Hierbij doen 4 teams van NEC Delfzijl mee, 3 teams van DVC Appingedam en teams van Poolster, Wagenborger Boys, Holwierde en titelhouder .v.v. Farmsum.

Op de finaledag zullen ook ambtenaren van de Gemeente Delfzijl en Appingedam weer tegen elkaar spelen en zal deze avond worden afgesloten met een feestavond.

Advertenties