15-jarige Roshalita de Windt organiseert aanstaande zaterdag de Tuikwerddag

Delfzijl – Aankomende zaterdag 27 augustus van 10:00 tot 22:00 uur wordt er aan de zeel in Tuikwerd weer een Tuikwerddag georganiseerd.

Zoals vorgaande jaren is er een springfestijn voor de kinderen, er is live muziek van verschillende dj’s en er zijn multiculturele hapjes te koop en er is een bar aanwezig. De dj’s die zaterdag optreden zijn dj Jhaiino, Miguell Kaidel en dj Mete en MC Babak.

De Tuikwerddag wordt deze keer georganiseerd door Roshalita de Windt. Zij is 15 jaar en wilde graag weer een Tuikwerddag voor de wijk organiseren aangezien er vraag was naar iets leuks in de wijk. In samenwerking met de gemeente Eemsdelta, 2be Delfzijl, bewonerscommissie Tuikwerd en loket leefbaarheid is zij geslaagd om het dit jaar op te zetten.

Roshalita hoopt dan ook dat het een geslaagde dag zal worden voor jong en oud en dat de wijk weer wat gaat leven. En dat mensen zich geroepen zullen voelen om iets voor de wijk te gaan organiseren. Als zij het kan op 15-jarige leeftijd dan kunnen anderen het ook.

Ze hoopt dan ook dat iedereen zich geroepen voelt om deze dag bij te wonen.

Back to top button