100 jarig jubileum Toneelvereniging Vriendenkring ’t Zandt

’t Zandt – In verband met het 100 jarig bestaan van Toneelvereniging Vriendenkring worden er 2 toneelavonden gehouden op 19 en 20 mei in een grote feesttent op het voormalig hoofdveld van VV ’t Zandt bij de manege van ZEO aan de Hoofdstraat. Beide avonden zal de top coverband SWITCH spelen.

100 jaar toneelvereniging Vriendenkring, een jubileumjaar waar niet stilzwijgend aan voorbij word gegaan. Er is voor deze locatie gekozen omdat men zoveel mogelijk mensen wil laten meegenieten van dit jaarlijks terugkerend spektakel waar dit jaar voor 600 mensen ruimte is gemaakt om te genieten van Gronings toneel. Uitgevoerd wordt de komedie De familie Bruinsma in de bocht “leve de koning” geschreven door Carl Slotboom.

Toneel leeft in ’t Zandt en wijde omtrek. De toeschouwers komen uit alle hoeken van de provincie om te genieten van het spel van een vaste groep enthousiaste spelers. Een prachtig decor, professioneel licht en geluid en een gedreven regisseur hebben de afgelopen jaren voor veel volle zalen gezorgd.

Vanaf 8 mei gaan de kaarten in de vrije verkoop voor €7,50 per stuk bij Arene Smit, Hoofdstraat 35 ’t Zandt. Tel. 0596-581223 of via de mail: ben.arene@planet.nl

Back to top button