2.6 C
Delfzijl
8 mei 2021 06:25

Zoutwaterbad Loppersum gaat weer open

Loppersum – Het Zoutwaterbad KP Zijl in Loppersum gaat weer open! Nu de richtlijnen versoepeld worden, kan ook het enige natuurlijke zoutwaterbad van Nederland op 2 juni de poorten weer openen. Weliswaar met een heel protocol aan regels en richtlijnen, maar de liefhebbers kunnen weer zwemmen.

De openingstijden zijn vooralsnog beperkt tot maandagen, woensdagen en vrijdagen, met uitzondering van de openingsdag 2 juni, een dinsdag. Op de website van het bad staan de openingstijden, mogelijkheden en restricties duidelijk aangegeven: www.zoutwaterbad.info. Zwemmen is dit seizoen alleen mogelijk voor abonnementhouders; er worden geen losse kaartjes verkocht. Een abonnement is echter gemakkelijk te bestellen via de website.

Er is een tijdvak gereserveerd tussen 12.30 en 14.00 voor baantjeszwemmers, die zich niet vooraf hoeven te melden. Een tweede tijdvak, van 14.30 tot 16.30, is het bad geopend voor de jeugd tot en met 12 jaar. Volwassen begeleiders mogen mee, maar alleen onder voorwaarden en ze mogen zelf het water niet in. 

De badhokjes blijven gesloten, dus het is voor zwemmers zaak zicht thuis alvast om te kleden. Ook het winkeltje blijft vooralsnog dicht. Het personeel en de vrijwilligers van het Zoutwaterbad hopen op korte termijn ook open te kunnen voor de jeugd van 12 jaar en ouder en ook meer service te kunnen bieden. 

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin

Populaire berichten