Zonovergoten jaarmarkt in Bierum

Bierum – Als afsluiting van de feestweek werd in Bierum de traditionele jaarmarkt gehouden. Net als voorgaande jaren blijkt dat de jaarmarkt in Bierum in trek is bij de mensen uit de omgeving.

Naast de warenmarkt hield Soroptimistclub “de Eemsmond” haar jaarlijkse boekenmarkt tijdens de jaarmarkt in Bierum. De opbrengst van de boekenmarkt komt volledig ten goede aan o.a. bedden en schoolborden voor Bulamu Village in Oeganda, ondersteuning weekendschool “Petje Af Hogeland”, inrichting kinderopvang in Dzoole, Malawi en ondersteuning in de vorm van zonnepanelen voor Shower Power op Lesbos.

In de boomgaard van De Luingahof oogst- en Kunstfair en op het kerkplein een gezellige terras waar bezoekers konden genieten van een hapje en een drankje of van de live muziek.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2153″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button