Zonnehuis Wiemersheerd viert 50-jarig jubileum

Loppersum – Op 26 november markeert een bijzondere mijlpaal voor Zonnehuis Wiemersheerd, want dan bestaat deze zorginstelling 50 jaar. Om dit gouden jubileum te vieren, staat er een week vol festiviteiten op het programma.

De feestweek begint met een Groninger kerkdienst op zondag. Op maandag worden de bewoners extra in de watten gelegd met een ontbijt op bed, gevolgd door de officiële opening in de middag. Dinsdag staat in het teken van een markt en het toegankelijke Rad van Avontuur, gehouden van 13:00 tot 18:00 uur in de grote zaal van Wiemersheerd.

Leerlingen van het Alfa-college nemen op woensdag de taak op zich om de bewoners te voorzien van een mooie uitstraling. De avond vervolgt met een gala-diner, bereid door de getalenteerde leerlingen van het Noorderpoort.

Op donderdag staat een bonte avond op het programma, waarbij lachen centraal staat. Vrijdagmiddag is gereserveerd voor muziek op de kamers, speciaal voor de bewoners die niet in staat zijn om de kamer te verlaten. Het jubileum wordt op vrijdagavond feestelijk afgesloten met een eindfeest.

Back to top button