fbpx
15.7 C
Delfzijl
zondag 27 september 2020
Home Agenda tips Zomerprogramma Bazenfabriek in de gemeente Loppersum

Zomerprogramma Bazenfabriek in de gemeente Loppersum

Wirdum – De Bazenfabriek is een plek of activiteitenprogramma waar jongeren van 10 tot 25 jaar aan de slag kunnen met hun talenten. Samen met jongeren uit de gemeente Loppersum denken ze deze zomer na over wat er, voor wie, te doen zou moeten zijn. Ook worden de jongeren bij de organisatie betrokken.

Deze zomer is de Bazenfabriek daarom te vinden in de dorpen, met een aantal events. Deze organiseren ze samen met lokale dorpsbelangenverenigingen, speelweek-organisaties en bedrijven de Bazenfabriek-zomertour. Op 15 juli werd er gestart in ’t Zandt. Vanaf woensdag 12 t/m zaterdag 15 augustus staan ze in Wirdum & Garrelsweer, Loppersum, Middelstum en in Stedum. 

Wil jij aan de slag met MaKey MaKey, leren striptekenen of vloggen met je smartphone of wil je een Virtual Reality-experience?!? Kijk dan op www.Bazenfabriek.nl voor meer info.

Dit programma wordt aangeboden door de Gemeente Loppersum en wordt gefinancierd vanuit het Nationaal Programma Groningen.

Weten wáár we wanneer zijn?

– woensdag 12 augustus: 13.00-17.00 uur in Wirdum & Garrelsweer

– donderdag 13 augustus: 11.00-17.00 uur in Loppersum

– vrijdag 14 augustus: 15.00-19.00 uur in Middelstum

– zaterdag 15 augustus: 13.00-17.00 uur in Stedum

Kom jij langs!?!? Volg de Bazenfabriek op Insta of Facebook of check www.Bazenfabriek.nl voor het volledige programma en de locaties.

Alle activiteiten vinden zo veel mogelijk buiten plaats en zijn natuurlijk in overeenstemming met de geldende Covid-19-richtlijnen van het RIVM.