fbpx
9.6 C
Delfzijl
zondag 20 september 2020
Home Economie Zizi Barbershop heeft haar deuren geopend in Delfzijl

Zizi Barbershop heeft haar deuren geopend in Delfzijl

Delfzijl – Zizi Barbershop heeft zaterdag 15 augustus haar deuren geopend aan de Vennen 107 in Delfzijl. Ziya Ozaydin en Mete Arda Ozaydin bieden een nieuw concept waar mannen zich thuis kunnen voelen.

“Er is geen andere barbershop in Delfzijl, dit is een nieuw concept hier”, zegt Mete. “We hebben hier een plek waar mannen zich thuis kunnen voelen. De zaak heeft een uitstraling van wat er in de jaren dertig en veertig wat, zo is het ingericht maar met een moderne look eraan. We hebben bijvoorbeeld speciale barberstoelen.” 

Vader en zoon wilden graag een tweede zaak openen omdat ze zagen dat er een plek voor mannen miste in Delfzijl. “Je ziet wel op meerdere plaatsen barbershops, maar niet hier. Dus toen dit pand op De Vennen vrij kwam zijn we er gelijk ingegaan, zonder twijfel.”

Ziya had al een zaak, Zizi Hairfashion, aan De Wending 1 in Delfzijl. “Vader is al meer dan twintig jaar ondernemer hier in Delfzijl en heeft heel veel ervaring, is al lang kapper en heeft veel prijzen op zijn naam staan. Hij heeft jarenlange ervaring met verschillende haartypes. Wij kunnen kapsels aanbieden die ook echt bij onze klant past. De specifieke wensen van onze klanten staan bij ons voorop en we doen niets aan het haar zonder goedkeuring van de klant. We zijn erg gespecialiseerd in herenkapsels.”

“Wij doen alle voorkomende behandelingen zoals knippen, scheren met een mesje, maar ook uitgebreide behadelingen zoals stylen van de baard en gezichtsbehandelingen. We nemen alles aan. Mannen kunnen bij ons terecht voor een leuke ervaring, het is niet alleen meer knippen.”

Via de website zizibarbershop.nl is het mogelijk om online afspraken te maken. Op deze site is ook meer informatie over de mogelijkheden te vinden. Zizi Barbershop is maandag geopend van 10 tot 18, dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 18 uur.