fbpx
10.9 C
Delfzijl
donderdag 28 mei 2020
Home Agenda tips Zevende editie oldtimershow in Schildwolde

Zevende editie oldtimershow in Schildwolde

Schildwolde – De voorbereidingen zijn alweer in volle gang, op zaterdag 14 en zondag 15 september organiseert Unimog Team Schildwolde alweer hun 7e Oldtimershow aan de Hoofdweg 216 te Schildwolde.

Beide dagen is het terrein open van 10-17 uur en de entree bedraagt €5,- kinderen t/m 12 jaar gratis.

Nadat er twee jaar terug sprake was van de laatste show, omdat het vanwege de regelgeving lastig is om als vriendengroep een groot evenement als dit neer te zetten, is het toch gelukt om de organisatie weer rond te krijgen.

Het belooft weer een spectaculair weekend te worden met vele antieke voertuigen, vrachtwagens en tractors. Er vinden allerlei demonstraties plaats van ploegen en grondverzet.

Voor de kinderen is er veel vermaak, denk hierbij aan schminken, zelf broodjes bakken en een bellenblaas clown. Op de zondag komt er een nostalgische kermis. Voor de mensen die slecht ter been zijn rijdt er een huifkar over het terrein.

Ook dit jaar is alles wat wielen heeft en ouder is dan 25 jaar welkom: Tractoren, Unimogs, auto’ s, vrachtwagens, motoren en bromfietsen. Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven via www.unimogteam.nl

Advertenties