fbpx
dinsdag 07 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Zeven bekers voor dansers The Legacy bij wedstrijd in Leeuwarden

Leeuwarden – Op zaterdag 10 juni werd in Leeuwarden de Streetdance en Hiphop wedstrijd ‘Be Different’ georganiseerd. Dansschool The Legacy nam deel met veertien teams. De teams van de locaties Hoogezand en Stedum deden ook mee. Het dansseizoen is bijna ten eind, maar dat weerhield de dansers er niet van om het beste van zichzelf te laten zien.

Het jongste selectie team So-Fly nam deel in de categorie Selectie tot 9 jaar en wist de 2e prijs in de wacht te slepen. Demoteam The Future kwam uit in een categorie hoger, Demoteams 9-12 jaar. Ze sleepten een derde prijs in de wacht. Het team Overkill bestaat nog geen jaar maar wist tijdens hun eerste vier wedstrijden iedere keer een derde prijs mee te nemen. Ze dansten dit keer zo sterk dat zij in een groot deelnemersveld in de categorie Recreatie 10-13 jaar een verdiende eerste prijs behaalden.

Het team Fire Banditz won in deze categorie de vierde prijs en het team Enjoy van locatie Stedum won de vijfde prijs. Non Stop kwam uit in de categorie Recreatie 14-17 jaar en in deze categorie kregen ze een mooie vijfde prijs. Demoteam ACE kwam uit in de hoogste categorie, Demoteams 18+. Ze namen ook een eerste prijs mee naar huis en kregen ook nog eens de hoogste scores van de dag! Met hun goede prestatie hebben ze een videoshoot gewonnen.

Coach en eigenaresse Cheryl Tualena is trots op alle docenten van The Legacy. Op zondag 2 juli draait The Legacy haar laatste wedstrijd van het seizoen tijdens de Finale van DancEvent in Assen.

Hieronder alle uitslagen op een rijtje:
1e prijs: OVERKILL!!! & ACE
2e prijs: SO FLY …
3e prijs: THE FUTURE
4e prijs: FIRE BANDITZ
5e prijs: ENJOY, NON STOP

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer