Zesde editie spooktocht Appingedam wederom een succes

Appingedam – De organisatie van de spooktocht in Appingedam kan terug kijken op een geslaagde zesde editie. Ruim 850 deelnemers vertrokken op 26 en 27 oktober vanuit Joeys Bar in Appingedam aan hun 6 kilometer lange reis langs de meest vreselijke gedaantes.

In de bossen rond Appingedam werden de deelnemers gedurende een tocht van anderhalf uur de stuipen op het lijf gejaagd. Dit werd gedaan door een groep van 150 vrijwilliger die zorgde voor een spooktocht van hoog niveau.

Dit jaar was de spooktocht wederom zeer eng en luguber. Er was een heuse escape route ingesteld voor deelnemers die het laatste deel van de tocht niet meer aandurfden.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1797″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button