18.4 C
Delfzijl
19 juni 2021 02:53

Zesde editie nieuwjaarsbijeenkomst ‘nait zoezen moar Broezen’ op zaterdag 6 januari

spot_img

Delfzijl – Op zaterdagavond 6 januari 2018 vindt voor de zesde keer de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst ‘nait zoezen moar Broezen’ plaats. Vijf horeca-ondernemers aan het Plein Molenberg en de gemeente organiseren dit feest gezamenlijk voor alle inwoners en ondernemers uit de gemeente. In de voorbereiding is ook Brandsma De Jong Makelaardij betrokken.

Optredens van lokale artiesten

Vanaf 19.15 uur zijn inwoners en ondernemers welkom in Theater & Congrescentrum de Molenberg in Delfzijl. Daar vindt om 19.45 uur de officiële start van de nieuwjaarsbijeenkomst plaats met de toespraak van burgemeester Gerard Beukema en muzikaal cabaret van The Full Minties. Vervolgens staan alle deuren van de deelnemende lokaliteiten open.

Op verschillende plaatsen zijn optredens van veelal lokale artiesten. De molen Adam is ook open voor publiek, de toegang tot de optredens en de molen is gratis. Het programma duurt tot 22.30 uur. Daarna houdt een aantal ondernemers de deuren open met een aanvullend programma.

Walking dinner

De horeca-ondernemers aan het Plein Molenberg serveren over vijf locaties gratis kleine gerechten. Elke zaak serveert een onderdeel van het Walking dinner. Het Walking Dinner vindt voor het vierde achtereenvolgende jaar plaats.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
DierDier
TuinTuin

Populaire berichten