13.2 C
Delfzijl
21 juni 2021 22:04

Zesde editie Damster boekenbeurs op zondag 17 juni

spot_img

Appingedam – De Damster boekenbeurs wordt dit jaar voor  de 6e keer gehouden, Op zondag 17 juni in het centrum van Appingedam. Naast diverse stands met antiquarische  en  gewilde boeken is er ook een boekbinder aanwezig. Hier kunt u advies inwinnen voor het herstel van uw (oude) boeken.  Tevens is hij gespecialiseerd in het inbinden van oude boeken en jaargangen van tijdschriften.

Taxateur Michel de Vries, van boekhandel Berger en de Vries uit Groningen, zal van 13.30 uur tot 16.00 uur zitting houden in het oude Raadhuis aan de Wijkstraat voor een gratis taxatie van oude boeken.

Op 17 juni zal tegelijk met de Damster boekenbeurs het Poëzie- en Proza festival plaatsvinden in Appingedam. Al voor de vijfde keer worden dichters en schrijvers in de gelegenheid gesteld hun werk te laten horen aan een breed publiek. We roepen daarom mensen uit Appingedam en wijde omgeving op zich aan te melden.  Er is dit jaar gekozen voor het thema : GELUK.  We zouden het op prijs stellen als één van de gedichten of verhalen dit thema als onderwerp heeft. Natuurlijk mag u daarnaast ander werk laten horen.

Zowel in het Gronings als in het Nederlands. Het gebeuren vindt plaats op zondag 18 juni 15.30 – 18.00 uur. We doen in de prachtige locatie van  Museum Stad Appingedam aan de Wijkstraat. U kunt zich aanmelden op onderstaand emailadres. bzwart12@home.nl

 

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
DierDier
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
KlussenKlussen

Populaire berichten