7.8 C
Delfzijl
15 mei 2021 03:52

Zesde computerclub van start bij de ASWA

Appingedam – Gezien de grote belangstelling start er een 6e computerclub op donderdag 8 september a.s. van 09.30 uur tot 11.30 uur. Digitaal bezig zijn is niet meer weg te denken in onze samenleving. Begrippen als ‘Googlen’, Appen, Facebook, YouTube en iPad zijn volledig ingeburgerd. Daarnaast worden steeds meer zaken met overheidsorganisaties, zorgverzekeraars, banken digitaal geregeld. Of je zit thuis achter een computer of laptop en het beeld valt weg, vreemde mededelingen op het scherm, een programma goed downloaden en dan ook nog spam! Afijn, problemen alom. Er zijn momenten dat je even niet meer weet hoe dit opgelost kan worden.

Weet dat je niet de enige bent als de computer of laptop iets doet waar je geen raad mee weet. In het ASWA gebouw gelegen in de wijk Opwierde zijn inmiddels 5 computerclubs actief waarvan de deelnemers wekelijks bijeen komen. Er zijn vrijwilligers aanwezig voor lichte ondersteuning. De kracht van deze computerclubs zit in het elkaar helpen en het gezamenlijk oplossen van de probleempjes waar men tegen aanloopt. Daarnaast worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld tijdens de koffiepauze en is gezelligheid en plezier een belangrijke reden waarom deze computerclubs zo succesvol zijn! U kunt uw eigen laptop, tablet, mobiel, enz. meenemen.

Meedoen?

Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen dus VOL is VOL! Nieuwsgierig naar meer informatie, wat de kosten zijn of wilt u deelnemen, bel met Willy Koops via 0596 623315 of mail naar w.koops@a-s-w-a.net

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
KlussenKlussen
DierDier
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen

Populaire berichten