fbpx
9.6 C
Delfzijl
26 oktober 2020 10:28

Workshop voor vrijwilligers “Herken de Eenzaamheid” bij de ASWA

Appingedam – De ASWA in Appingedam organiseert op woensdag 7 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur een workshop “Herken de Eenzaamheid”.

Ben jij als vrijwilliger actief? Kom jij met veel andere mensen in contact? Bijv. op een vereniging, kerk, club of in een ander verband. Dan is de kans groot dat je in contact komt met mensen die eenzaam zijn. Wil jij meer weten hoe je eenzaamheid signaleert? Hoe je eenzaamheid bespreekbaar maakt of wat je er aan kunt doen? Kom dan naar de workshop ’Herken de Eenzaamheid’. Ook aan bod komen de vragen “wat is eenzaamheid, hoe vaak komt het voor, wat zijn de oorzaken en gevolgen ect.”

Daarnaast is er ruimte voor uitwisseling met betrekking tot het signaleren en aanpakken van eenzaamheid. De workshop is gratis toegankelijk, dus kom erbij, leer en praat samen over eenzaamheid!

Je kunt je aanmelden voor de workshop tot 28 september bij Engelina Eissens van ASWA-Welzijn Tel: 0596-623315 of via de mail: e.eissens@aswa-welzijn.nl Ook voor meer informatie kunt u zich tot haar wenden. Er is plaats voor 20 vrijwilligers. Geef u snel op want vol is vol!

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,223VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten