8.6 C
Delfzijl
14 mei 2021 09:10

Workshop Sip Hofstede in de Groninger Zilverkamer

Appingedam – Sip Hofstede keert terug in de Groninger Zilverkamer. Op zaterdag 30 maart geeft de veelzijdige kunstenaar/ontwerper weer een masterclass in dit Damster museum. De inschrijving voor de lessen staat open voor alle mensen die graag schilderen en in ieder geval een beetje ervaring hebben.

Wie Hofstede en zijn werk kent, weet dat hij zeer inspirerend is. Hij heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld voor het vastleggen van de, vooral Groninger, omgeving. Hofstede werkt in zijn schilderijen meestal op basis van nuances van één kleur, aangevuld met (gebroken) wit en een vleugje rood. Een stijl die velen aanspreekt, juist door de geheel persoonlijke, realistische en warme weergave van de werkelijkheid. Vooral bekend zijn zijn zeer levendige stadsgezichten, die menig bedrijf, restaurant en huiskamer sieren.

Wie zich wil laten inspireren:  lunch en tussendoortjes zijn bij de lessen en de prijs inbegrepen, evenals het schildermateriaal. Voor wie aan de hand van voorbeelden wil schilderen, zijn voldoende plaatjes aanwezig. Wie dat wil, kan uiteraard zelf een foto meenemen. De lessen worden gegeven van 10.00 uur tot  16 uur.

Tijdens de cursus is de tentoonstelling “Portretten van echte Groningers” (portretten geschilderd door leden van De Ploeg) gewoon geopend.

Aanmelding voor de workshop kan vanaf heden bij de Groninger Zilverkamer, mevr. H.Grimmius, 06 -26588992/0596-626940.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,288VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
KlussenKlussen
WonenWonen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten