fbpx
22.3 C
Delfzijl
dinsdag 11 augustus 2020
Home Agenda tips Workshop Diamond Painting bij de ASWA

Workshop Diamond Painting bij de ASWA

Appingedam – Na een warme zomer start op 5 september a.s. in het ASWA-gebouw op de donderdagavond de Diamond Painting workshop. Tijdens de laatst gehouden Diamond Painting workshop in april jl. werd de vraag gesteld om dit vaker te organiseren.  En nu is het zover.

Beginners en gevorderden, iedereen is welkom, je mag je eigen materialen meenemen. Voor beginners zijn er kleine starterspakketjes Diamond Painting aanwezig (tegen een kleine vergoeding ter plekke aan te schaffen). Er is altijd een vrijwilliger aanwezig met ervaring om al uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Op deze avonden kunnen wederzijdse tips uitgewisseld worden en kan men samen of individueel aan de slag.

De eerste workshop is op donderdag 5 september van 19.00 uur tot 21.00 uur. Per keer wordt een kleine bijdrage gevraagd, bij aanvang te voldoen. De workshopavonden staan gepland op 19 september, 3 – 17 en 31 oktober en op 14 en 28 november.  Aanmelden kan bij de receptie van de ASWA via info@aswa-welzijn.nl of 0596 623315

loading...