Wolter Kroes luistert lancering Beleef-Stad-Appingedam-pas op

Appingedam – Vrijdag 28 juni is de officiële en feestelijke start van de invoering van de Beleef-Stad-Appingedam-pas. Eén klantenkaart voor meer dan 50 ondernemers/winkeliers in Appingedam. Bij elke aankoop, ongeacht het bedrag, krijgen kaarthouders punten als ze de pas scannen. En daarmee zijn mooie prijzen te winnen.

De unieke klantenkaart is een initiatief van Marketing Stad Appingedam, een samenwerkingsverband van meer dan 50 ondernemers. Die hebben zichzelf ten doel gesteld de leegstand en krimp in Appingedam en de regio tot een minimum te reduceren. Secretaris Martien van Bostelen: “Door samen te werken zetten wij de prachtige historische stad Appingedam op de kaart en zorgen wij samen voor  een duurzame toekomst en een leefbare stad”.

De nieuw pas is volgens Van Bostelen een ambitieus project: “De ondernemers van Appingedam doen al tientallen jaren hun best om iedereen die onze prachtige stad bezoekt te verwennen. Met aantrekkelijke aanbiedingen, leuke evenementen en een gezellige sfeer. Met deze pas laten we onze bezoekers echt profiteren!”

Het eerste win-moment voor pashouders is vrijdagavond 28 juni. De pas is onderdeel van een flyer van de ondernemers en die moet thuis geregistreerd worden via stadappingedam.nl. Op 28 juni kan de pas tussen 18:00 en 22:00 uur voor het eerst worden gescand. Iedere deelnemer krijgt een consumptiemunt én maakt kans op 1 van de 3 4k LED TV’s. Die worden later op de avond uitgereikt door niemand minder dan Wolter Kroes. Hij geeft op het Kerkplein een optreden vanaf 21:30 uur, met aansluitend de prijsuitrekening.

Feest en spektakel dus aan het begin van de Horecanacht van Appingedam. Dus registreer jouw pas, zorg dat je erbij bent de 28e en wie weet ga jij met  een nieuwe tv naar huis.Back to top button