Wintervertellingen door Janneke Vos in Kunst- en Cultuurhuis De Ent

Hellum – Kunstenaarscollectief stichting De Draad heeft, sinds Het Oude Postkantoor (HOP) in Delfzijl verbouwd werd, een nieuw onderkomen gevonden in Hellum. In een voormalige basisschool zetelt nu Kunst- en Cultuurhuis De Ent in Hellum.

Op zondagmiddag 20 januari komt Janneke Vos uit Roemenië hier om 14.00 uur haar Wintervertellingen houden. Bezoekers van deze voorstelling kunnen na afloop ook nog genieten van de expositie van werk van diverse kunstenaars van De Draad in De Ent. Deze expositie duurt tot en met 31 maart en is geopend op zondagmiddagen. De entree is gratis. Janneke en haar echtgenoot Ad verhuisden in 2007 naar de andere kant van Europa. Ze gingen met hun honden, koffers, potten en pannen en een paar IJslandse paarden naar het kleine dorpje Oarba de Mures in het hart van Transsylvanië.

Nog altijd is het leven hier als een reis terug in de tijd en daarom voor velen zo aantrekkelijk. Janneke neemt u met haar verhalen, anekdotes en foto’s mee naar de strenge winters aan de oostkant van Europa en vertelt op onnavolgbare wijze en met humor over haar winterse belevenissen. Zangeres Tita Klimp zorgt voor de muzikale noot. De voorstelling begint om 14.00 uur. Kaarten reserveren kan door een E-mail te sturen naar: collectiefdedraad@live.nl

De Verkoop van kaarten start op 20 januari om 13.00 uur in De Ent, Bovenpad 13 in Hellum. Gereserveerde kaarten kunnen dan ook afgehaald en betaald worden. De entree is 10 euro plus een kopje koffie/thee bij binnenkomst. Graag gepast en contant betalen aangezien er geen pinautomaat in De Ent is.

Back to top button