Winterfair op nieuwe locatie in Manege Biessum trekt eerste dag al groot aantal bezoekers

Delfzijl – Dit weekend vind voor het eerst de Winterfair plaats in Manege Biessum. De fair, die op zaterdag van start ging, trok meteen een groot aantal bezoekers, verkeersregelaars werden ingezet om het verkeer in de wijk soepel te laten verlopen. Met meer dan 60 standhouders bood de fair een gevarieerd aanbod, variërend van zelfgemaakte kinderkleding, sieraden, koffie van de Smederij, speelgoed, kerstversieringen, de Wereldwinkel, Oriflame, ‘t Schoapje met vachten, tassen, bloemstukken tot vogeltaarten. Dit is slechts een kleine greep uit het uitgebreide aanbod, waarbij ook aan de kinderen werd gedacht. Op een speciaal ingericht kinderplein konden ze zich laten schminken en knutselen.

Een bijzondere gast op de manege dit weekend was de beroemde hengst Silverstar, bekend uit de gelijknamige film met Britt Dekker. Bezoekers hebben de gelegenheid om met deze filmster op de foto te gaan.

De Winterfair is nog geopend op zondag 26 november tot 17.00 uur. Voorheen vond het evenement plaats in Eetcafé de Boerderij in Oosterwijtwerd, maar dit jaar werd gekozen voor Manege Biessum. Organisatrice Melissa van Marum is enthousiast over de nieuwe locatie: “De ligging is uitstekend en de standhouders hebben zich weer massaal aangemeld.”

Manege Biessum bevindt zich aan de Ransel 1 in Delfzijl, vlakbij station West waar de trein elk half uur stopt. Voor bezoekers die minder goed ter been zijn, is het mogelijk om op het terrein van de manege uit te stappen.

De entree voor de Winterfair bedraagt 2,50 euro. Kinderen tot twaalf jaar mogen gratis naar binnen, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

Back to top button