Winterfair in Manege Biessum met filmster Silverstar en ruim 65 standhouders

Delfzijl – Tijdens de aankomende Winterfair in Manege Biessum zal een speciale gast aanwezig zijn: de beroemde hengst Silverstar uit de gelijknamige film met Britt Dekker. Bezoekers krijgen de gelegenheid om met deze filmster op de foto te gaan.

De Winterfair, die plaatsvindt op zaterdag en zondag 25 en 26 november, opent haar deuren van 10.00 tot 17.00 uur. Met meer dan 65 standhouders, zowel binnen als buiten de manege, belooft het een gezellige wintermarkt te worden. De variëteit aan producten sluit perfect aan bij de sfeer van het seizoen.

In de donkere dagen van het jaar verlangen mensen naar extra knusheid en gezelligheid. De Winterfair biedt daarom een breed scala aan prachtige spullen, evenals koffie, thee, wijn en gebak, inclusief warme wafels.

Het aanbod omvat onder andere zelfgemaakte kinderkleding, sieraden, koffie van de Smederij, speelgoed, kerstversieringen, de Wereldwinkel, Oriflame, ‘t Schoapje met vachten, tassen, bloemstukken en vogeltaarten. Dit is slechts een kleine selectie van het uitgebreide aanbod, waarbij ook aan de kinderen is gedacht. Op een speciaal ingericht kinderplein kunnen ze zich laten schminken en knutselen. Op zaterdag zal Zwarte Piet ook aanwezig zijn.

Voorheen vond de Winterfair plaats in Eetcafé de Boerderij in Oosterwijtwerd, maar dit jaar wordt uitgeweken naar Manege Biessum. Organisatrice Melissa van Marum is verheugd over de nieuwe locatie: “De ligging is uitstekend en de standhouders hebben zich weer massaal aangemeld.” Harm Prins, eigenaar van de manege, deelt in het enthousiasme: “Onze accommodatie leent zich voortreffelijk voor de Winterfair. We kijken er echt naar uit.”

Manege Biessum bevindt zich aan de Ransel 1 in Delfzijl, vlakbij station West waar de trein elk half uur stopt. Verkeersregelaars zullen zorgen voor een goede afhandeling van de verkeersstromen. Voor bezoekers die minder goed ter been zijn, is het mogelijk om op het terrein van de manege uit te stappen.

De entree voor de Winterfair bedraagt 2,50 euro. Kinderen tot twaalf jaar mogen gratis naar binnen, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

Back to top button