fbpx
maandag 29 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Winter Wonderland bij Bloemen en Planten Centrum Bie de Jongens in Spijk

Spijk – Op vrijdag 12 november opent bij Bloemen en Plantencentrum ‘Bie de Jongens’ aan de Ubbenasingel in Spijk Winter Wonderland. Tot en met 24 december zijn hier diverse attracties en live muziek. Zo maakt een arreslee met paarden rondritten door het dorp en is er een Winter Wonderland bos met kraampjes, sneeuw en een après skihut met koek en zopie.

Bij de feestelijke opening op 1 december is de Kerstman en een nostalgisch draaiorgel aanwezig. Het publiek wordt Winter Wonderland binnengeleid via een tunnel, opgebouwd uit vier houten bogen die met kerstgroen en lichtjes is aangekleed. Tijdens één van de Candlelight-dagen spelen leden van de muziekvereniging CBS op 17 december stemmige kerstmuziek onder de zeven meter hoge kerstboom. Vuurkorven en kaarsen zorgen daarbij voor licht en warmte. Op de koopzondag van 12 december brengen DJ Julian en Koen Kerstmuziek en Lucas en Gea treden op tijdens de koopzondag op 19 december.

Het aanbod van Winter Wonderland varieert van kerstbomen tot zes meter hoog, natuurlijke producten als kerstboeketten en –arrangementen uit eigen bloembinderij, tot bijzondere accessoires zoals Charles Dickens poppen.

In deze sprookjesachtige ambiance worden van 6 tot en met 10 december tevens workshops kerstkabouter en kerststukjes gehouden. Aanmelden kan via ‘Bie de Jongens’. In de maand december zijn er tien koopavonden. De koopzondagen zijn op 12 en 19 december. De verkoop van de Nordmann kerstbomen, Picea Omorika en Picea abies start op 12 november.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer