“Wilhelmina in Concert 2023” op zaterdag 15 april in de Sporthal Brede School Noord

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Delfzijl – Zaterdag 15 april as. geeft de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl/Farmsum het concert “Wilhelmina in Concert 2023” in de sporthal van de Brede School Noord. Entree is gratis.

Het hoofdprogramma wordt verzorgd door het Harmonieorkest en Malletband van de vereniging. De ruim 50 muzikanten zullen een zeer gevarieerd en veelzijdig programma gaan brengen. Daarnaast zal worden opgetreden samen met zanger Freddy Cadel.  

De twee leerlingenorkesten van de vereniging zullen ook een klein optreden gaan geven. De vereniging heeft een leerlingenorkest met leerlingen op blaasinstrumenten en een leerlingenorkest met leerlingen op slagwerkinstrumenten.

Voor het jaarlijks concert van “Koningin Wilhelmina” wordt de sporthal sfeervol verlicht en voorzien van stoelen. In de pauze kan worden deelgenomen aan de grote verloting. Er zijn vele fantastische prijzen te winnen en mooie hoofdprijzen, waaronder twee goed gevulde boodschappenmanden.

De sporthal Brede School Noord is open vanaf 19.00 uur. Het concert begint om 19.30 uur.

Wilhelmina in Concert 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Eemsdelta, Fonds Eemsmond, RWE en Groningen Seaports. 

Back to top button