Delfzijl – Zaterdag 17 november as. geeft de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” het concert “Wilhelmina in Concert 2018” in de Evenementenhal Delfzijl. Het concert krijgt een zeer gevarieerd en veelzijdig programma van prachtige en indrukwekkende blaas- en slagwerkmuziek.

De optredens worden verzorgd door het Harmonieorkest, de Malletband en de twee leerlingenorkesten van de vereniging. Het concert, in een sfeervol ingerichte zaal, wordt ondersteund met professioneel licht en geluid. In de pauze kan worden deelgenomen aan de grote verloting. Er zijn vele fantastische prijzen te winnen en mooie hoofdprijzen, waaronder een dinerbon voor restaurant “De Boegschroef” en twee boodschappenmanden.

Het afwisselende muzikaal programma zal niet alleen bestaan uit hedendaagse hits, maar bijvoorbeeld ook uit muziek van Glenn Miller, musicals hits en Franse chansons. De Malletband zal o.a. de indrukwekkende slagwerkcompositie ten gehore brengen waarmee ze de Taptoe Groningen dit jaar hebben geopend. Daarnaast kan het publiek genieten van een aantal werken uit het afgelopen Oktoberfest concert.

De Evenementenhal Delfzijl is open vanaf 19.15u. Het concert begint om 20.00u. Entree bedraagt EUR 5,00 (EUR 3,50 t/m 12 jaar). Toegangskaarten zijn vanaf 19.15u bij de entree Evenementenhal verkrijgbaar.

Advertenties