Wijkcentrum ’t Houkje in Delfzijl-Noord feestelijk geopend

Delfzijl – Zaterdagavond vond de feestelijk opening plaats van wijkcentrum ’t Houkje in de brede school Noord. Burgemeester Beukema verrichte samen met de voorzitter van Bewonersbedrijf Delfzijl Noord Silly Udema de officiële opening.

Voorafgaand aan de opening trok boerenkapel de Bierspiekers door de wijk om inwoners nogmaals op de opening te attenderen.

Na een optreden door The Future van Dansschool The Legacy werd het wijkcentrum officieel geopend, gevolgd door een optreden van het Legacy Dance Team samen met The Future. Hier na konden belangstellenden een kijkje nemen in het ’t Houkje. Bij binnenkomst kregen de gasten twee consumptie muntjes overhandigd en Mothers United verzorgde de hapjes.

’t Houkje moet een gezellige plek worden waar iedereen de hele dag kan binnenlopen voor een kop koffie, lunch, biertje of een potje biljart en waar alle clubs in de wijk terecht kunnen voor vergaderruimte. Het wijkcentrumn wordt gerund door een aantal vrijwilligers onder leiding van bedrijfsleider John Havinga. De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag 10:00 tot 22:00 uur.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”866″]

Back to top button