vrijdag 17 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Wijkcentrum ’t Houkje in Delfzijl-Noord feestelijk geopend

spot_img

Delfzijl – Zaterdagavond vond de feestelijk opening plaats van wijkcentrum ’t Houkje in de brede school Noord. Burgemeester Beukema verrichte samen met de voorzitter van Bewonersbedrijf Delfzijl Noord Silly Udema de officiële opening.

Voorafgaand aan de opening trok boerenkapel de Bierspiekers door de wijk om inwoners nogmaals op de opening te attenderen.

Na een optreden door The Future van Dansschool The Legacy werd het wijkcentrum officieel geopend, gevolgd door een optreden van het Legacy Dance Team samen met The Future. Hier na konden belangstellenden een kijkje nemen in het ’t Houkje. Bij binnenkomst kregen de gasten twee consumptie muntjes overhandigd en Mothers United verzorgde de hapjes.

’t Houkje moet een gezellige plek worden waar iedereen de hele dag kan binnenlopen voor een kop koffie, lunch, biertje of een potje biljart en waar alle clubs in de wijk terecht kunnen voor vergaderruimte. Het wijkcentrumn wordt gerund door een aantal vrijwilligers onder leiding van bedrijfsleider John Havinga. De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag 10:00 tot 22:00 uur.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
KlussenKlussen
DierDier
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten