6.7 C
Delfzijl
1 maart 2021 14:54

Wijkavond voor inwoners Over de Gracht Scheepvaartbuurt

Delfzijl – Wijkplatform Over de Gracht Scheepvaartbuurt organiseert maandag 13 maart om 19.30 uur een wijkavond in ’t Anker naast de Kruis Kerk.

Er wordt een gevarieerd programma geboden. De onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere de transitie van basisscholen in de wijk en de bouwstijl Amsterdamse School. Daarnaast zijn burgemeester Beukema en Wethouders Ronde en Joostens aanwezig.

Een aantal sprekers zijn uitgenodigd voor informatie en een uitwisseling van gedachten over de wijk OdGS. Gosé Posthumus praat over de scholen en architect Jur Drenth neemt bezoekers mee naar de oorsprong en hoe het is gekomen en waarom de bouwstijl  “Amsterdamse School” in Delfzijl en regio te vinden is.

Het wijkplatform OdGS is de afgelopen tijd weer druk bezig geweest met ontwikkeling van het Wilhelminapark. Nieuwe speeltoestellen voor kinderen tot 8 jaar zijn gerealiseerd naast het Parkhoeske. Binnenkort zal het onthuld worden. Begin april zal het Parkhoeske op de woensdagmiddagen weer geopend zijn voor een kopje koffie of thee of een ijsje.

Voor meer informatie en opgave vrijwilliger voor de wijk stuur uw mail naar bertbronsema@hotmail.com

Volg ons op

10,937FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten