Wethouder Jan Menninga bij Lunchradio Havenstad FM: “Ondanks coronacrisis werken we hard door aan Delfzijlse projecten”

Delfzijl – Woensdag 15 april was Jan Menninga te gast bij Havenstad FM. Tijdens het programma Lunchradio, met het thema: ‘creativiteit in corona-tijd’, stelde Jaap Nauta enkele vragen aan de wethouder die aardig wat projecten in Delfzijl in zijn portefeuille heeft.

Centrum Zuidoost
De wethouder gaf tijdens het interview aan dat er hard wordt doorgewerkt aan de verschillende projecten en dat de communicatie met de bewoners zéker niet stil ligt. Zo staan er filmpjes op het YouTube kanaal van de gemeente Delfzijl en is er binnenkort een thema-uitzending bij Lunchradio over Centrum Zuidoost. Luisteraars kunnen dan inbellen in de uitzending waar ze hun vragen over Centrum Zuidoost kunnen stellen aan de projectleiders. Heel interactief dus. Zodra de datum van de uitzending bekend is, komt deze op de website te staan.

Wonen met een Plus
“Maar voor nu ligt de prioriteit bij Wonen met een Plus”, aldus wethouder Menninga. “Voor de zomervakantie willen we de financiering en planvorming rond hebben, zodat we een start kunnen maken met de volgende fase in het traject.”

Interview terugluisteren? Dat kan hier!

Back to top button