4.7 C
Delfzijl
21 april 2021 04:50

Werkzaamheden De Blink in Uithuizen volgende week van start

Uithuizen – Vanaf 18 juni wordt er gestart met de werkzaamheden aan de Blink. Aannemer A. Hak gaat dan beginnen met het leggen van nieuwe kabels en leidingen. Het streven is dat de nieuwe leidingen voor de bouwvak vakantie in de grond liggen – na de bouwvak worden de oude kabels en leidingen verwijderd.

Op de Blink komt een tijdelijk bouwdepot voor materiaal. In verband met de veiligheid worden er hekken om de werkzaamheden geplaatst. “Het begin is er”, zegt burgemeester Marijke van Beek. “Er wordt nu een concrete start gemaakt en daar ben ik heel blij mee”. Omwonenden en ondernemers worden door de aannemer mondeling en schriftelijk ge├»nformeerd over mogelijke overlast. Wethouder Harrie Sienot: “Er zal wel wat overlast zijn, maar deze wordt zoveel mogelijk beperkt”.

Het verleggen van de leidingen is noodzakelijk voordat de feitelijke werkzaamheden aan de Blink kunnen starten. Het contracteren van de beoogde aannemer is in volle gang en volgens de huidige planning zullen de werkzaamheden in november starten.

Volg ons op

11,074FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
TuinTuin
KlussenKlussen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten