Wereldwinkel Uithuizen weer open na verbouwing

Uithuizen – Dinsdag 10 oktober heeft Wereldwinkel Uithuizen haar deuren weer geopend na een verbouwing. Er is schade ten gevolge van aardbevingen hersteld, wat de Wereldwinkel de gelegenheid gaf om de volledige inrichting aan te pakken.

De laatste verbouwing heeft bijna 10 jaar geleden plaats gevonden, dus het werd tijd voor veranderingen. Alle muren zijn voorzien van een nieuwe laag verf, er ligt een nieuwe vloer en er is nieuw meubilair. Daarbij hebben alle producten een nieuwe plek gekregen waardoor zij nog beter tot hun recht komen.

Naast de verkoop van Fairtrade en duurzame producten, heeft de Wereldwinkel een boekenhoek en staat de winkel sinds een paar jaar bekend als Toeristisch Informatie Punt, in samenwerking met Waddenland. Een mooie aanvulling op de winkel. Naast het verstrekken van informatiefolders over het mooie Hogeland, verkoopt de winkel Groningse producten.

Om te vieren dat de Wereldwinkel in het nieuw is, maakt iedere klant in de maand oktober kans op een thermos Dopper t.w.v. €34,95

Back to top button