fbpx
1.2 C
Delfzijl
donderdag 21 november 2019
Home Agenda tips Wegens groot succes herhaling: Bohemian Rapsody

Wegens groot succes herhaling: Bohemian Rapsody

Delfzijl – Wegens groot succes wordt de film Bohemian Rhapsody, over de legendarische zanger Freddy Mercury herhaald. De vertoning van 5 februari was uitverkocht, een grote groep mensen kreeg daar door niet de kans om de film in de Molenberg te kijken. Daarom vertoond Filmliga Eemsmond Delfzijl de film nogmaals op dinsdag 26 februari a.s. om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en er is wederom geen voorverkoop.

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.

Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.

Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Advertenties
Advertenties