fbpx
1.4 C
Delfzijl
15 januari 2021 19:38

Webinar ‘vrijwilligers vinden, binden en anders inzetten in corona-tijd’

Delfzijl – Sterk vrijwilligerswerk organiseert in samenwerking met het VrijwilligersSteunpunt van Stichting Welzijn en Dienstverlening op woensdag 9 december van 16.00 – 17.00 uur een gratis webinar voor vrijwilligersorganisaties uit de regio Eemsdelta. Ze organiseert dit naar aanleiding van signalen uit het veld dat organisaties op zoek zijn naar vrijwilligers, maar ook zoeken naar manieren om juist in Corona-tijd hun vrijwilligers enthousiast en betrokken te houden. En niet onbelangrijk: hoe kun je je vrijwilligers wellicht op een andere wijze inzetten in Corona-tijd. Deze webinar is gratis en vrijwilligersorganisaties en bewonersinitiatieven kunnen zich gratis aanmelden via de link: https://cmo-stamm.webinargeek.com/vinden-en-binden-tijdens-corona


Webinar Vrijwilligers Vinden, Binden en anders inzetten (in Coronatijd)

In deze webinar wordt uitgelegd hoe je vrijwilligers kan blijven bereiken:

  • Aan de hand van een voorbeeld worden er praktische tips gegeven voor het vinden van vrijwilligers.
  • Er worden ideeën gedeeld om vrijwilligers enthousiast en betrokken te houden tijdens de coronacrisis en in de toekomst.
  • Bovendien is er ruimte voor deelnemers om eigen tips en goede ideeën te delen.
  • Voor wie dat wil is er na afloop een mogelijkheid om persoonlijk advies voor zijn of haar specifieke organisatie te ontvangen.

Praktische informatie
Datum:  9 december
Tijdstip: 16:00 uur

Volg ons op

10,773FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten